SVEN
Boka rum

Konferens i Stockholm

online motesbokning vasagatan centrala stockholm

Nu kan du boka online!

Vi tycker att boka en möteslokal ska vara lika enkelt som att boka ett hotellrum. För att förenkla för dig som kund har vi nu öppnat vår onlinebokning för dig som behöver en möteslokal för upp till 24 personer. Enkelt, tryggt & smidigt.

Att boka en lokal till ditt team tar högst 5 minuter. Välj mellan att betala direkt med kort eller via faktura. Du får bekräftelse direkt per mail och kan när som helst komplettera din bokning med speciella önskemål.

Vårt hotell ligger med närhet till allt och endast 50 steg från Arlanda Express. AAA-location för dig som behöver en möteslokal. Funderar du på hur du ska få ut så mycket som möjligt av mötet kan du alltid höra av dig till oss så hjälper vi dig gladeligen. Vi kan stan!

Vi ser fram emot att ha dig och ditt team som gäster hos oss. Hittar du inte det du söker maila eller ring +46 (0)8 50 56 32 40.

Sweet Dreams – UNICEF

Tillsammans med våra gäster ska vi bidra till att barn utsatta för människohandel får en natt i trygghet. Detta kan våra gäster bidra med genom att komma och konferera hos oss.
Vårt budskap är lika enkelt som det är viktigt, Your SWEET DREAMS make children dream sweet.

Boka ditt möte online så donerar vi i samtliga deltagares namn till Sweet Dreams samt att varje deltagare får ett Sweet Dreams armband.

Fakta

Vi har sedan 2008 varit i ett enormt viktigt samarbete med UNICEF.
Sweet Dreams hjälper barn i Kambodija som är utsatta för människohandel. Vi ger genom projektet barnen en säng att sova i, ett omhändertagande och möjlighet till att gå i skolan.
Människohandel är idag världen näst största kriminella verksamhet och påverkar varje år mer än 1,2 miljoner barn runt om i världen.

Genom UNICEFs olika aktiviteter bidrar vi tillsammans till ett viktigt ekonomiskt stöd så att flera barn kan få hjälp.

Light Meetings är en originell och snygg mötesscen på Nordic Light Hotel, bara några steg från Centralstationen och Arlanda Express. Här, i Stockholms kanske mest expansiva område, finns 14 konferenslokaler varav den största har plats för upp till 150 personer.

Som arrangör av en konferens, event eller möte på Light Meetings kan du vara trygg i att vi gör det enkelt för dig. Vår teknik ligger alltid i framkant – men är enkel att hantera. Vi finns på plats, ser till att kugghjulen snurrar och sköter allt bakom kulisserna.

I våra konferensrum bestämmer du själv över ljussättningen, här kan du välja mellan Presentation, Work eller Surprise Light samt med teman som Glow Flow, Funky Friday eller Spring Energy.

 Självklarheter

  • Kostnadsfritt wifi i alla lokaler
  • Personal på plats
  • Lättillgängliga lokaler utan trösklar
  • Mobil styrning av ljus, ljud och AV-teknik
  • Miljövänliga ljuskällor (LED)
  • Miljöcertifiering enligt ISO 14001
  • Säkerhetscertifiering ”Väl brandskyddat hotell” enligt Svenska Brandskyddsföreningen

Frågor?

Skicka gärna ett mail eller ring +46 (0)8 50 56 32 40. Våra duktiga konferenssäljare är på plats alla vardagar 08.30–17.00.