Nordic Light Hotel BOKA BORD
Nordic Light Hotel

Vasaplan 7, 111 20 Stockholm, Sweden

Latitude / Longitude 59.332631 / 18.056491

Vasaplan 7, 111 20 Stockholm, Sweden

Latitude / Longitude 59.332631 / 18.056491

En modern bistro i unikt designad miljö

 

Det är kanske inte alltid självklart att äta på hotellet när du är bortrest, men i det här fallet måste vi nästan insistera. Hela Nordic Light Hotel handlar om att få ge dig en känsla av Norden och nordisk gästvänlighet, och vår restaurang är inget undantag. Med säsongsbaserade smaker och råvaror i fokus serverar vi alla våra rätter med en modern twist. 
Men det är inte bara smakerna som gör det här stället till en showstopper. Den övergripande designvisionen som det kreativa geniet Todd Saunders står för, och alla unika möbler som noggrant valts ut från 10 nordiska designers, förkroppsligar tillsammans Nordens innersta natur. Den strama inramningen i askträ utgör som en scen till vilken färgerna, mönstren, möblerna och framförallt människorna adderar livet och värmen. Det är en modern dröm om Norden som kommer till liv. 

Välkommen till en ny slags nordisk matupplevelse, utan pretentioner men med all smak och exceptionell service du kan önska.

RESTAURANG LYKKE

 

Inspirerade av säsong, nyfikenhet och en vilja att lära bjuder vi på mat som vi själva älskar att laga och att äta. På LYKKE önskar vi att skapa magiska matminnen i en varm och dynamisk miljö. Med omtänksam service och värdskap, spännande viner, grymma groggar och en meny med fokus på råvaror efter säsong önskar vi skapa en mötesplats oavsett om det är för en avkopplande lunch eller en riktigt bra middag.  

 

Lunch: Måndag – fredag | 11.30 – 14.00 | SEK 175

Middag: Måndag – lördag | 17.00 – 22.00 | Köket stänger 21.30

LUNCH À LA CARTE VINLISTA Boka bord

LYKKES BAR

 

Vår bar är en njutning för törstiga på livets goda. En plats för att skämma bort sig själv och sitt sällskap med ett sällsynt vin, en iskall öl eller mängder av bubblor. 
Men en nordisk upplevelse är inte komplett utan musik och vi kommer alltid att göra gott om plats för den. I våra hjärtan, i våra spellistor och till och med live när vi har artister vi vill introducera för dig. Din kväll hos oss kommer att få sitt alldeles egna soundtrack.

 

Måndag: 16.00 – 23.00 
Tisdag – Torsdag: 16.00 – 24.00
Fredag – Lördag: 16.00 – 01.00 

Sista beställning görs 30 minuter innan stängning 

 

BARMENY

LIGHTS NYÅRSUPE

 

Ut med det gamla och in med det nya!

Fira in det nya året på samma sätt som du kommer avsluta det gamla: Med stil på Light. Vi har planerat den ultimata hotellvistelsen åt dig. Njut av en smakrik 4-rätters nyårssupé i vår restaurang och skåla för allt som varit och allt som komma skall med ett glas champagne. Nyårsafton ska firas ordentligt, så häng kvar i baren efter middagen och be bartendrarna mixa ihop något extra gott medan vi alla räknar ner till midnatt.

 

NYÅRSMENY BOKA NYÅR

FRUKOST

 

Vår frukost måste upplevas! Börja dagen med en välsmakande och till största delen ekologisk frukost i centrala Stockholm. På vårt välfyllda buffébord hittar du hemlagad sylt och marmelad, nybakat bröd, pålägg och även ett stort utbud av frukt och grönt. För dig som är hotellgäst hos oss ingår frukost alltid i rumspriset.

Om du inte är hotellgäst men ändå önskar att ta del av vår frukostbuffé är priset:

  • Vuxen 265:-/p
  • Barn 4 – 12 år 125:-/p
  • Barn 0 – 3 år äter gratis

Måndag – fredag: 06.30 – 10.00

Lördag – söndag: 07.00 – 11.00

Boka frukost