Nordic Light Hotel BOKA BORD
Nordic Light Hotel

En modern bistro i unikt designad miljö

 

Det är kanske inte alltid självklart att äta på hotellet när du är bortrest, men i det här fallet måste vi nästan insistera. Hela Nordic Light Hotel handlar om att få ge dig en känsla av Norden och nordisk gästvänlighet, och vår restaurang är inget undantag. Med säsongsbaserade smaker och råvaror i fokus serverar vi alla våra rätter med en modern twist. 
Men det är inte bara smakerna som gör det här stället till en showstopper. Den övergripande designvisionen som det kreativa geniet Todd Saunders står för, och alla unika möbler som noggrant valts ut från 10 nordiska designers, förkroppsligar tillsammans Nordens innersta natur. Den strama inramningen i askträ utgör som en scen till vilken färgerna, mönstren, möblerna och framförallt människorna adderar livet och värmen. Det är en modern dröm om Norden som kommer till liv. 

Välkommen till en ny slags nordisk matupplevelse, utan pretentioner men med all smak och exceptionell service du kan önska.

RESTAURANG LYKKE

 

Inspirerade av säsong, nyfikenhet och en vilja att lära bjuder vi på mat som vi själva älskar att laga och att äta. På LYKKE önskar vi att skapa magiska matminnen i en varm och dynamisk miljö. Välkommen in!

 

Lunch: Måndag – fredag | 11.30 – 14.00 | SEK 175

Middag: Måndag – lördag | 17.00 – 22.00 | Köket stänger 21.30

LUNCH À LA CARTE VINLISTA BOKA BORD 

BRUNCH

 

Starta lördagen med oss! Kom till Nordic Light och njut av vår fantastiska brunchbuffé med internationella klassiker, comfort foods, mycket grönt och en magisk dessertavdelning. Våra bartenders skakar ihop allt från Bloody Marys till mimosas, och självklart är lördagsviben alltid på topp.

    • Lördagar: 12.30 – 16.00 
    • Vuxen: 395:-/p
    • Barn: 4 – 12 år 125:-/p

Brunchen stängd 27 april

BRUNCH MENY BOKA BRUNCH

LYKKES BAR

 

Vår bar är en njutning för törstiga på livets goda. En plats för att skämma bort sig själv och sitt sällskap med ett sällsynt vin, en iskall öl eller mängder av bubblor. 
Men en nordisk upplevelse är inte komplett utan musik och vi kommer alltid att göra gott om plats för den. I våra hjärtan, i våra spellistor och till och med live när vi har artister vi vill introducera för dig. Din kväll hos oss kommer att få sitt alldeles egna soundtrack.

 

Måndag: 16.00 – 23.00

Tisdag – torsdag: 16.00 – 24.00

Fredag – lördag: 16.00 – 23.00 

Söndag: 16.00 – 22.00

Sista beställning görs 30 minuter innan stängning

BARMENY

FRUKOST

 

Vår frukost måste upplevas! Börja dagen med en välsmakande och till största delen ekologisk frukost i centrala Stockholm. På vårt välfyllda buffébord hittar du hemlagad sylt och marmelad, nybakat bröd, pålägg och även ett stort utbud av frukt och grönt. För dig som är hotellgäst hos oss ingår frukost alltid i rumspriset.

Om du inte är hotellgäst men ändå önskar att ta del av vår frukostbuffé är priset:

  • Vuxen 265:-/p
  • Barn 4 – 12 år 125:-/p

Måndag – fredag: 06.30 – 10.00

Lördag – söndag: 07.00 – 11.00

BOKA BORD