Nordic Light Hotel BOKA BORD
Nordic Light Hotel

Vasaplan 7, 111 20 Stockholm, Sweden

Latitude / Longitude 59.332631 / 18.056491

Vasaplan 7, 111 20 Stockholm, Sweden

Latitude / Longitude 59.332631 / 18.056491

Vasaplan 7, 111 20 Stockholm, Sweden

Latitude / Longitude 59.332631 / 18.056491

En modern bistro i unikt designad miljö

 

Det är kanske inte alltid självklart att äta på hotellet när du är bortrest, men i det här fallet måste vi nästan insistera. Hela Nordic Light Hotel handlar om att få ge dig en känsla av Norden och nordisk gästvänlighet, och vår restaurang är inget undantag. Med säsongsbaserade smaker och råvaror i fokus serverar vi alla våra rätter med en modern twist. 
Men det är inte bara smakerna som gör det här stället till en showstopper. Den övergripande designvisionen som det kreativa geniet Todd Saunders står för, och alla unika möbler som noggrant valts ut från 10 nordiska designers, förkroppsligar tillsammans Nordens innersta natur. Den strama inramningen i askträ utgör som en scen till vilken färgerna, mönstren, möblerna och framförallt människorna adderar livet och värmen. Det är en modern dröm om Norden som kommer till liv. 

Välkommen till en ny slags nordisk matupplevelse, utan pretentioner men med all smak och exceptionell service du kan önska.

RESTAURANG LYKKE

 

Inspirerade av säsong, nyfikenhet och en vilja att lära bjuder vi på mat som vi själva älskar att laga och att äta. På LYKKE önskar vi att skapa magiska matminnen i en varm och dynamisk miljö. Med omtänksam service och värdskap, spännande viner, grymma groggar och en meny som flirtar med Mellanöstern, södra Europa och Norden önskar vi skapa en mötesplats oavsett om det är för en avkopplande lunch, mysig brunch eller en riktigt bra middag.  

Middag: Torsdag – Lördag 17.00 – 21.30

À LA CARTE Boka bord

 

LYKKES BAR

 

Vår bar, är en njutning för törstiga på livets goda. En plats för att skämma bort sig själv och sitt sällskap med ett sällsynt vin, en iskall öl eller mängder av bubblor. 
Men en nordisk upplevelse är inte komplett utan musik och vi kommer alltid att göra gott om plats för den. I våra hjärtan, i våra spellistor och till och med live när vi har artister vi vill introducera för dig. Din kväll hos oss kommer att få sitt alldeles eget soundtrack.

Söndag – Måndag: Barception – Dryck kan beställas i receptionen
Tisdag – Torsdag: 16.00 – 21.30
Fredag – Lördag: 16.00 – 22.30

À LA CARTE

Brunch 

 

Varannan lördag från 10:e oktober serverar vi à la carte brunch mellan 12.00 – 14.00. Välj en eller flera rätter för 145 SEK styck.

  • Chilicheese-Burgare med pommes
  • Gratinerade mozzarellafries med tryffelmayo, jalapeno och krisping ostronskivling 
  • Klassisk Caesarsallad 

Brunchen håller öppet: 10 och 24 oktober, 7 och 21 november samt 5 och 19 december.

Vi erbjuder även magiska drinkar. Vad sägs om Bloody Mary, Mimosa, Harvey Wallbanger, Bellini eller en Kir Royal för 150 SEK styck? Vi blandar även goda alkoholfria drinkar.

 

Boka brunch

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wine o’ Clock

 

Välkommen till Wine o’ Clock! Alla dagar mellan 16.00-19.00 erbjuder vi LYKKES vita eller röda vin för 60 SEK per glas. Alkoholfria alternativ finns naturligtvis.

FRUKOST

 

Vår frukost måste upplevas! Börja dagen med en välsmakande och till största delen ekologisk frukost i centrala Stockholm. På vårt välfyllda buffébord hittar du hemlagade sylter och marmelader, nybakt bröd, pålägg och även ett stort utbud av både frukt och grönt. För dig som är hotellgäst hos oss ingår frukost alltid i rumspriset.

Om du inte är hotellgäst men ändå önskar att ta del av vår frukostbuffé är priset:

  • Vuxen 225:-/p
  • Barn 4 – 12 år 110:-/p
  • Barn 0 – 3 år äter gratis

Måndag – Söndag 07.00-10.30