NORDIC LIGHTS HOTELLPAKET
– DET DÄR LILLA EXTRA

En hotellvistelse kan vara så mycket mer än bara en tillfällig boendelösning. Så vi sätter stolthet i att se till att just det är regeln, inte undantaget. Men vi har dessutom skräddarsytt ett antal olika paketvistelser här, för dig som vill ha mer av en upplevelse. Oavsett om du söker extra återhämtning, romantik, sightseeing, shopping eller bara lite guldkant så har vi ett exklusivt paketerbjudande till dig. En natt eller flera, vi har lösningar för både och. Och har du särskilda önskemål är du alltid välkommen att höra av dig, din upplevelse är i vårt absoluta fokus.

  • All
  • ICEBAR
Boka hotell med bra erbjudanden

Gör din hotellvistelse till något mer än bara en övernattning. Med förmånliga hotellerbjudanden kan du få ut betydligt mer av din resa och samtidigt spara en liten slant, så se till att hålla utkik efter Nordic Hotels & Resorts många fina hotell för att hitta något som passar just dig och ditt resesällskap! Ibland erbjuds du extra bra pris på hotellrum, medan du andra gånger har chans att boka förmånliga weekendpaket där både boende, mat och upplevelser ingår. En perfekt present att unna någon du tycker om!

Bo centralt till ett lågt pris

Ett tips för dig som letar efter ett hotell i Stockholm med bra erbjudande och som både vill bo bra och ha nära till det mesta är <ahref=”https://nordiclighthotel.se/hotellpaket/”>Nordic Light Hotel vid Vasaplan. Oavsett om du är sugen på en romantisk weekend med din käresta, en fartfylld resa med vännerna eller en mysig lovvecka med familjen så erbjuder detta hotell flera fina hotellerbjudanden i Stockholm till riktigt bra priser. Spana in deras webbplats för att läsa mer om de välkomnande rummen, den trevliga restaurangen eller de fina paketvistelserna och skräddarsy en resa helt efter dina egna behov.

Hitta billiga hotellerbjudanden online

På Nordic Hotels & Resorts hotell ska det gå snabbt att hitta de bästa erbjudandena. Därför har de flesta av hotellens webbplatser speciella sidor helt tillägnade aktuella paket och rabatter där du enkelt kan läsa mer om vad som ingår och hur du går tillväga för att boka. För någon kanske ett paket där mat och dryck ingår i vistelsen lockar allra mest, medan det för andra istället är förmånligare med en riktigt bra rabatt. Med mängder av fina hotellerbjudanden runt om i Sverige finns det något som passar alla!

Läs Mer