BRA ATT VETA

BAGAGERUM

Givetvis har vi ett bagagerum där du utan kostnad kan lämna din väska före/efter din vistelse

BO MED HUND

Vi har hotellrum där vi välkomnar husdjur för dig som vill ta med din hund. Dessa rum måste förbokas – kontakta oss på bokning@nordiclighthotel.com En kostnad på 400 SEK tillkommer per vistelse. I restaurang LYKKE är även hundar varmt välkomna.

GYM

Vill du träna erbjuder vi vårt eget gym. Här finns allt du behöver för att träna hela kroppen, så som löpband, motionscyklar, crosstrainers och hantlar. Gymmet är öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Byter om och duschar gör du i ditt eget hotellrum och du använder din rumsnyckel för att komma in.

IN- OCH UTCHECKNING

Du får tillgång till ditt rum från klockan 15.00. Utcheckning sker senast klockan 12.00. Vi erbjuder tidig- och sen utcheckning mot en extra kostnad, kontakta oss på bokning@nordiclighthotel.com

INTERNATIONELL MILJÖCERTIFIERING – ISO 14001

För att få certifieringen måste det finnas ett tydligt fokus på miljöförbättrande åtgärder, resultaten måste registreras, och målen måste justeras varje år.

JOGGING

Stockholm är en underbar stad att upptäcka till fots. Vi kan varmt rekommendera en joggingtur längs vattnet runt Kungsholmen. Välj en tur på 3, 5, 8 eller 10 km. Vill du ta en kortare tur så föreslår vi ett varv runt Gamla Stan. En skön kontrast till stadens gator är att ge sig ut till Stockholms gröna oas Djurgården. Ta spårvagnen från station T-Centralen från Klarabergsgatan mittemot Åhléns City 200 meter från oss.

KONTANTFRITT

Den 1 maj 2017 blev Nordic Light Hotel kontantfritt.
Vi vill bidra till en säkrare miljö för våra gäster och personal. En annan positiv aspekt är att detta bidrar till färre transporter vilket är bra för miljön.

MINIBAR & IN ROOM SHOP

Minibar finns i samtliga rum. Här finner du läsk, öl, rött och vitt vin i olika storlekar samt mousserande vin och champagne. Det finns även möjlighet att blanda en egen gin & tonic eller ta en whiskey. Du finner även olika sorters chips, choklad samt nötter och gott & blandat.

In Room Shop finns i samtliga rum förutom Standard Medium. Här finner du tandborste och tandkräm från Humble Brush samt presenter i form av en dalahäst eller ett doftljus från Björk & Berries. I receptionen säljs dessutom alla våra badrumsprodukter från Björk & Berries.

PARKERING

I Stockholms innerstad är det enklare att åka kollektivt än att köra bil. Vi har ett fåtal parkeringsplatser att förboka, Boka din parkering här. Om vårt garage är fullt har vi tips på andra garage i vår närhet.

RÖKNING

Hela Nordic Light Hotel inkusive uteserveringen är rökfri. Rökning sker minst ett par meter från entrén.

SERVICE

Receptionen är bemannad dygnet runt. Vidare erbjuder vi tvättservice, gratis wifi, minibar, kabel-TV, chromecast samt frukost, lunch, brunch och middag.

STAY SAFE

För att göra en bokning måste du vara 18 år.
Vi följer och utbildar all personal i EU-lagstiftningen GDPR.
Efter kl. 22.00 tillåts endast hotellregistrerade gäster på hotellrummen.

TILLGÄNGLIGHET

Vi har sex rum som är särskilt anpassade för personer med rörelsehinder. Dessa rum måste förbokas – kontakta oss på bokning@nordiclighthotel.com eller telefonnummer +46 (0)8 50 56 32 00.