SVEN
Boka rum

Tävlingar

Tävlingarna ”Are you my roomie” och ”Betala med social valuta” gäller inte längre.

Vinnarna är utsedda!

Ni som är lyckliga vinnare till vår tävling kommer bli kontaktade via email. Grattis till er och vi ser fram emot att få ta hand om er här hos oss!

 

Tävling ”Are you my roomie?”

Missa inte att göra vårt test om vem du ska dela din sommarnatt med. Du kan dessutom vinna en lyxig övernattning för två och mer där till. Gör testet och tävla: http://tavling.nordiclighthotel.se. Tävlingen pågår bara i tio dagar, och redan den 1 maj utses vinnarna.

Lycka till!

‪#‎nordiclighthotel‬ ‪#‎delarum‬ ‪#‎areyoumyroomie‬
Pressrelease

Avslutad – Succé med kampanjen ”Sociala nätverk som valuta”

Tidigare i år valde Nordic Light Hotel att vara först i världen med att acceptera sociala nätverk som valuta.

Idén kom då vi identifierat att folk spenderar lika mycket tid på att skapa dessa nätverk som att jobba. Nätverken bör därför vara värda lika mycket som pengar.

Det har blivit en enorm succé! 194 människor har bott hos oss med denna ”valuta” sen lanseringen, totalt 423 nätter.  Vi har fått väldigt mycket uppmärksamhet, framför allt i internationell media, en härlig sidoeffekt och ett kvitto på att vi tänker rätt.

Nu är det till och med så att andra hotell runt om i världen valt att haka på. När vi visat hur starka folks nätverk är har vi nått vårt syfte med kampanjen, och väljer därmed att avsluta kampanjen den 19/12 2014 hos oss med förhoppningen att branschen tar detta vidare.

Vi vill vara unika, innovativa och delaktiga i att forma branschens framtid och lovar därför att återkomma med en ny världsnyhet år 2015.

 

DITT SOCIALA NÄTVERK SOM VALUTA

DITT NÄTVERK, VÅRT HOTELL!

Som första hotell i Norden accepterar
Nordic Light Hotel nu ditt personliga sociala nätverk som valuta.

Storleken på dina nätverk i sociala medier avgör rabatten, från 5% till helt kostnadsfria hotellnätter.

Facebook: Det du som gäst måste göra är att dela ett inlägg vid bokningstillfället, ett vid incheckning och ett vid utcheckning, nämn vår webbplats (www.nordiclighthotel.com) och Facebooksida i dina inlägg. Du behöver också gilla oss på Facebook och tagga att du är hos oss vid in- och utcheckning. Om detta inte följs faller avdraget bort.

Instagram: Det du som gäst måste göra är att dela ett inlägg vid bokningstillfället, ett vid incheckning och ett vid utcheckning. Använd #nordiclighthotel i dina inlägg samt lägg till Nordic Light Hotel som plats när du är här och har checkat in. Om detta inte följs faller avdraget bort.

Detta ger dig sju hotellnätter per år. Gäller ett standardrum för max 2 personer. Måste bokas fem dagar innan ankomst samt max 3 månader framåt i tiden. Bokningen måste även garanteras med ett betalkort/kreditkort.

INSTAGRAM:

 • 5 000 följare eller mer = 5 % rabatt
 • 10 000 följare eller mer = 10 % rabatt
 • 15 000 följare eller mer = 15 % rabatt
 • 100 000 följare eller mer = 100 % rabatt

FACEBOOK:

 • 500 privata vänner eller fler = 5 % rabatt
 • 1 000 privata vänner eller fler = 10 % rabatt
 • 1 500 privata vänner eller fler = 15 % rabatt
 • 2 000 privata vänner eller fler = 100 % rabatt
 •  100 000 fans eller fler = 100 % rabatt

VILLKOR

 • Nordic Light Hotel har ett visst antal rum tillgängliga till denna betalningsmetod. Om gästen inte delar de inlägg som är nödvändiga för att få ta del av rabatten/frinätterna kommer gästen att debiteras fullpris för vistelsen.
 • Sidor för produkter / företag / grupper gäller inte. 
 • Uppger gästen att denna har fler vänner/följare än denna har, kommer Nordic Light Hotel att debitera gästen fullpris för vistelsen.
 • Gästen måste vara 18 år eller äldre för att få bo på Nordic Light Hotel.
 • Rabatten gäller endast boende och inte produkter från minibaren eller restaurang/bar.