SVEN
Boka rum

The Crooked Leg

The Crooked Leg är Nordic Light Hotels egen restaurang. Både i baren, lobbyn och vid dukade bord serveras livsbejakande och härlig mat av ett gäng som varken vill krångla till eller göra sig till. Äkta glädje i tillagning, smaker och kombinationer av mat och dryck är ledorden.

Menyn är rak och ärlig med en förkärlek för kött av hög kvalitet (en entrecôte i gott sällskap finns alltid på menyn), tryffel och tillskruvade klassiker. Komponera din meny, välj och vraka mellan förrätter, varmrätter och desserter. Skön musik och god avslappnad stämning får du på köpet på The Crooked Leg. Ta del av vår meny här!

Musik och atmosfär

Musiken som spelas på The Crooked Leg andas värme, lekfullhet, glädje och hög klass. Vi vill ha ett varmt, analogt ljud som bidrar till en skön atmosfär. Vi älskar soulig funk, funkig disco, svängig mjuk rock och hiphop av den gamla skolan. Vi anpassar musiken efter sinnesstämningen, maten och tidpunkten på dagen.

Öppettider

Restaurangen har öppet alla dagar i veckan för frukost, lunch och middag. Lördag och söndag serverar vi dessutom en galet dekadent brunch.

Boka bord online

The Crooked Leg SV