SVEN
Boka rum

Om oss

CENTRALT LÄGE I STOCKHOLM

Nordic Light Hotel är medlem i Preferred Hotels. Hotellet präglas av ljusets, konstens och människornas skiftningar och nyanser. Läget är svårslaget invid Stockholms Centralstation, Arlanda Express, shopping, krogar och stadens pulserande hjärta.

I alla 169 hotellrum finns gratis wifi, en ljus och harmonisk interiör, maximal ljudisolering och kvalitetssängar för en riktigt god natts sömn. Inredningen i hotellet har hämtat inspiration från det grundläggande nordiska elementet – ljus. Resultatet är enkelt, rent och transparent i färg och form och en ljussättning i ständig förändring.

En våning upp från lobbyn finns Light Meetings – hotellets egen mötesscen och konferenscenter. Här finns 14 flexibla och bekväma lokaler varav den största har plats för upp till 150 personer. Light Meetings erbjuder teknik i framkant, möjligheten att förändra stämningen i konferensrummet med inspirerande ljussättning och alltid kunnig personal på plats.

Vi ägs och drivs av Nordic Hotels & Resorts AB/AS som är en del av Petter Stordalens Strawberry Hospitality Group.

DESIGN OCH NORDIC LIGHT HOTEL

Vår idé har redan från början varit att skapa en dynamisk mötesplats där begreppet design innefattar en process och föränderlighet snarare än en viss möbel. Hos oss möts moderna människor och kompromisslösa outsiders – personer som är ärliga, vänliga och gör sin grej. Det är vi tillsammans som skapar design: en helhet, en känsla och ett rum.

Kontakt

Telefon: +46 (0)8 50 56 32 00

Individuell bokning: Boka online eller ring +46 (0)8 50 56 34 21

Grupp och konferens: meetings@nordiclighthotel.com eller ring
+46 (0)8 50 56 32 40 öppet vardagar 8.30 – 17.00

För information och övriga frågor är du välkommen att kontakta oss på reception@nordiclighthotel.com

Adress: Vasaplan 7, 111 20 Stockholm, Sweden

GPS koordinater:  Latitude/Longitude 59.332631/18.056491

lykke-lojrmsbaren- provlagning2 - nordic cuisine
nordic design carl hansen greta roros tweed kasthall matta