SVEN
Boka rum

Om oss

CENTRALT LÄGE I STOCKHOLM

Nordic Light Hotel är medlem i Preferred Hotels. Hotellet präglas av ljusets, konstens och människornas skiftningar och nyanser. Läget är svårslaget invid Stockholms Centralstation, Arlanda Express, shopping, krogar och stadens pulserande hjärta.

I alla 175 hotellrum finns arbetsplats, gratis wifi, en ljus och harmonisk interiör, maximal ljudisolering och kvalitetssängar för en riktigt god natts sömn. Inredningen i hotellet har hämtat inspiration från det grundläggande nordiska elementet – ljus. Resultatet är enkelt, rent och transparent i färg och form och en ljussättning i ständig förändring.

The Crooked Leg, hotellets egen restaurang och bar, erbjuder utsökta drinkar, rak och ärlig mat samt en dekadent brunch på helgerna. Hotellobbyn är en kreativ plats där skön musik möter utvalda konstnärer och där avslappnade affärsmöten blandas med gäster från hela världen.

En våning upp från lobbyn finns Light Meetings – hotellets egen mötesscen och konferenscenter. Här finns 15 flexibla och bekväma lokaler varav den största har plats för upp till 150 personer. Light Meetings erbjuder teknik i framkant, möjligheten att förändra stämningen i konferensrummet med inspirerande ljussättning och alltid kunnig personal på plats.

Nordic Light Hotel ägs och drivs av Nordic Choice Hotels AS och öppnade år 2001.

DESIGN OCH NORDIC LIGHT HOTEL

Vår idé har redan från början varit att skapa en dynamisk mötesplats där begreppet design innefattar en process och föränderlighet snarare än en viss möbel. Hos oss möts moderna människor och kompromisslösa outsiders – personer som är ärliga, vänliga och gör sin grej. Det är vi tillsammans som skapar design: en helhet, en känsla och ett rum.

Kontakt

Telefon: +46 (0)8 50 56 32 00

Individuella bokningen: +46 (0)8 50 56 32 20
Grupp och konferens: +46 (0)8 50 56 32 40

För information och övriga frågor går det bra att maila till:
E-post: reception@nordiclighthotel.com

Adress: Vasaplan 7, 111 20 Stockholm, Sweden