SVEN

Figaros bröllop på Dramaten

Checka in hos oss och njut av en stark, rolig och välspelad föreställning på Dramaten i Stockholm.

Den galna dagen är mer galen än någonsin! En musikalisk och lekfull uppsättning i kabarékostym som blandar disco och Mozart, erotik och politik, allvar och fars. Pjäsen Figaros bröllop är förlaga till Mozarts älskade opera med samma namn och blev en stor succé efter premiären 1778 – och ett subtilt startskott till den franska revolutionen genom sitt fräcka förkastande av adelns privilegier. På Stockholms mest centrala och snygga hotell checkar du in för en natt i storstan. Vi skämmer bort dig med tyst rum, gratis Wifi och frukostbuffé. Vi ordnar med biljetter när du gör din bokning, och du får dem av oss när du checkar in. Du får också en voucher som gäller för ett glas Prosecco och löjromstoast per person som du kan avnjuta innan föreställningen i vår restaurang The Crooked leg.

”Figaro och Susanna ska gifta sig. Båda är tjänstefolk till en greve som lider av åldersnoja och sviktande framgångar hos det motsatta könet och därför försöker använda alla möjliga maktmedel för att få till det med Susanna. Något som Figaro, Susanna och grevens hustru tänker förhindra….”

Dramaten: Stora scenen
Speltid: ca 2 timmar och 50 minuter, inklusive paus
Det förekommer cirka 30 sekunder av stroboskop i föreställningen

Föreställning: Lördag 4/2 – kl. 19:00, Söndag 5/2 – kl. 16:00, Fredag 10/2 – kl. 19:00, Lördag 11/2 – kl. 13:00,
Lördag 18/2  – kl. 19:30, Söndag 19/2  – kl. 16:00, Lördag 25/3 – kl. 19:30, Söndag 26/3 – kl. 16:00, Söndag 2/4  – kl. 16:00,
Fredag 7/4kl. 19:00, Lördag 8/4kl. 13:00
*Begränsat antal platser (Ej förvalda platser)
*Om föreställningen ställs in p.g.a. exempelvis sjukdom erbjuds du en annan föreställning.

Musikalisk och lekfull föreställning

Inkluderar:

  • Hotellrum en natt
  • Frukost
  • Wifi
  • En biljett till Figaros bröllop/person
  • Ett glas Prosecco + Löjromstoast/person (Voucher vid incheckning)

Biljett och voucher får du när du checkar in.

Sätt guldkant på din vistelse med vår tillvalsmeny.

Pris från 1 654 kr per (vuxen) person och natt. Tillägg för enkelrum. Begränsat antal rum. Självklart finns även ett alkoholfritt alternativ.

 

Boka paket