SVEN
Boka rum

Hotellpaket i Stockholm

—- Nordic Light Hotels exklusiva hotellpaket —-

Vi erbjuder våra gäster exklusiva hotellpaket i Stockholm. Tillsammans med våra utvalda samarbetspartners kan vi erbjuda paketeringar som ger er det där lilla extra, när ni väljer att bo på Nordic Light Hotel. Oavsett säsong, årstid och intresse så erbjuder vi dig flera olika typer av hotellpaket, och vi har en mängd attraktiva erbjudanden som passar de flesta. Kanske behöver du komma bort från vardagsstressen och koppla av, då rekommenderar vi hotellpaketet ”SPA weekend” där vi skämmer bort dig under 2 dagar med tysta rum, härlig och välfylld frukostbuffé och en heldag på Sturebadet i Stockholm, där du verkligen får möjlighet att rå om dig själv och hämta ny energi. Vill du hellre göra storstan med kill- eller tjejgänget, då erbjuder vi dig hotellpaketet ”Long weekend” där ni själva väljer om ni vill stanna 2 eller 3 nätter. Ett av våra mest attraktiva paket är ”Shoppingweekend” i Stockholm city. Med detta paket ingår ett presentkort på NK varuhus, där ni kan shoppa vad ni vill. Shoppingpaketet är ett mycket eftertraktat och uppskattat hotellpaket i Stockholm.

Vill du endast stanna över natten, då har vi även hotellpaketeringar för det med. Väljer du att skämma bort dig själv för ett dygn, rekommenderar vi hotellpaketen ”Lyxnatt” och ”Lazy Sunday”. Väljer du paketet ”Lyxnatt” checkar du in på ett av våra största rum med utsikt mot Vasagatan, och på rummet väntar en välkyld flaska Champagne. Väljer du istället hotellpaketet ”Lazy Sunday” så ingår det dubbel uppgradering från standard till deluxe.

När du bokar ditt hotellpaket i Stockholm hos oss, då kan du vara rätt säker på att du får något utöver det vanliga. Studera alla våra erbjudanden, det finns alltid något som passar. Boka ditt hotellpaket i Stockholm online, så får du alltid det bästa priset. Välkommen att bo på Nordic Light Hotel i Stockholm city.