Vad vi gör för att minska smittspridning

Kära vänner, 

I dessa tider är det vår högsta prioritet att våra gäster, vår personal och deras familjer känner sig säkra. Därför har vi vidtagit extra försiktighetsåtgärder på vårt hotell för att minimera infektionsrisken. Vi följer WHOs guidelines för hanteringen, och vidtar alla åtgärder gällande städning och säkerhet som har rekommenderats från Folkhälsomyndigheten och säkerhetsregler, vi har dessutom implementerat utökade städnings- såväl som hygienrutiner internt. 

Desinfektionsmedel finns tillgängligt på alla allmänna ytor och vi följer alla planer för agerande.

För att minimera risken att sprida Coronaviruset ändrar vi tillfälligt vårt mat- och dryckesutbud på Nordic Light Hotel.

Hotellets frukost- och konferensbufféer kommer bli ersatt av en mindre frukost, vi har försökt att välja ut de rätter ni tycker bäst om men är såklart öppna för all feedback på hur vi kan göra dagens viktigaste mål ännu bättre . Våra gästers och medarbetares säkerhet är vår högsta prioritet.

Vi följer situationen noggrant för att se till att rätt åtgärders tas för att skydda våra gäster och anställda. 

Kontakta oss om du har några frågor, du kan alltid nå oss på reception@nordiclighthotel.com och på telefon +46 8 505 632 00 eller fråga någon i personalen. 

Ta hand om er

Varma hälsningar från alla oss på Nordic Light och LYKKE

Elin Roquet 

General Manager

 

Avbokning

Standardavtalsvillkor gäller. Villkoren för specifika bokningar beror på vilken typ av bokning du har gjort. Information om dina avbokningsregler hittar du i din bokningsbekräftelse.

OBS! Utifrån rådande situation har Nordic Light Hotel valt att göra ändringar i ombokningspolicyn. Alla förbetalda bokningar gjorda på vår egen hemsida, www.nordiclighthotel.se, där boendeperioden är mellan 14 mars och 30 september 2020 kan du boka om avgiftsfritt. Eventuell mellanskillnad i pris på det nya boendedatumet betalas av gästen. OBS! Gäller ej My Summer Treat eller Unlimited Nights. Ombokning sker via reception@nordiclighthotel.com