Vad vi gör för att minska smittspridning

Kära vänner, 

I dessa tider är det vår högsta prioritet att våra gäster, vår personal och deras familjer känner sig säkra. Därför har vi vidtagit extra försiktighetsåtgärder på vårt hotell för att minimera infektionsrisken. Vi följer WHOs guidelines för hanteringen, och vidtar alla åtgärder gällande städning och säkerhet som har rekommenderats från Folkhälsomyndigheten och säkerhetsregler, vi har dessutom implementerat utökade städnings- såväl som hygienrutiner internt. 

Desinfektionsmedel finns tillgängligt på alla allmänna ytor och vi följer alla planer för agerande. För att riskera spridningsrisken av Covid-19 har vi också valt att stänga vår frukostbuffé såväl som konferens- och brunchbuffé. Istället serverar vi så mycket vi kan av frukostserveringen som paketerade take away-lådor som kan ätas i restaurangen, på rummet eller grab and go. Brunchen kommer ersättas av en tillfällig à la carte-meny och hittas på LYKKEs sida. 

Om du som gäst på hotellet vill äta lunch eller middag i ditt rum kan du från och med 14 mars beställa hela menyerna till ditt rum, utan någon room service-avgift. 

Vi följer situationen noggrant för att se till att rätt åtgärders tas för att skydda våra gäster och anställda. 

Kontakta oss om du har några frågor, du kan alltid nå oss på reception@nordiclighthotel.com och på telefon +46 8 505 632 00 eller fråga någon i personalen. 

Ta hand om er

Varma hälsningar från alla oss på Nordic Light och LYKKE

Elin Roquet 

General Manager

 

Avbokning

Standardavtalsvillkor gäller. Villkoren för specifika bokningar beror på vilken typ av bokning du har gjort. Information om dina avbokningsregler hittar du i din bokningsbekräftelse.

OBS! Utifrån rådande situation har Nordic Light Hotel valt att göra ändringar i ombokningspolicyn. Alla förbetalda bokningar gjorda på vår egen hemsida, www.nordiclighthotel.se, där boendeperioden är mellan 14 mars och 31 maj 2020 garanteras avgiftsfri ombokning. Om priset för det nya reservationsdatumet är högre betalas mellanskillnaden av gästen. Ombokning sker via reception@nordiclighthotel.com