SVEN

Hotellpaket i Stockholm city

Vi erbjuder exklusiva hotellpaket i Stockholm city. Genom våra utvalda samarbetspartners kan vi erbjuda paketeringar som ger er det lilla extra när ni väljer att bo på Nordic Light Hotel. Oavsett säsong, årstid och intresse så erbjuder vi flera olika typer av hotellpaket och vi har en mängd erbjudanden som passar de allra flesta. Kanske behöver du komma bort från vardagsstressen och koppla av, då rekommenderar vi hotellpaketet SPA weekend där vi skämmer bort dig under 2 dagar med tysta rum, frukostbuffé och en heldag på Sturebadet i Stockholm där du verkligen får möjlighet att rå om dig själv och hämta energi. Vill du hellre göra storstan med kill- eller tjejgänget har vi  hotellpaketet Long weekend där ni själva väljer om ni vill stanna 2 eller 3 nätter. Ett av våra mest attraktiva hotellpaket i Stockholm city är shoppingweekend. Till det paketet ingår det ett presentkort på NK varuhus och med det kan ni handla vad ni vill. Det här paketet är ett mycket eftertraktat och uppskattat hotellpaket i Stockholm.

Vill du endast stanna över en natt har vi även hotellpaketeringar för det med. Väljer du att skämma bort dig själv för ett dygn rekommenderar vi hotellpaketen Lyxnatt och Lazy Sunday. Väljer du Lyxnatt checkar du in på ett av våra största rum med utsikt mot Vasagatan i Stockholm och på rummet står en kyld flaska Champagne och väntar. Väljer du istället hotellpaketet Lazy Sunday så ingår det en tvårätters middag som serveras i vår restaurang.

Vi har också middagspaketet Sleep & Dine som är ett av våra främsta hotellerbjudanden där middag ingår och det är inte vilken middag som helst utan det är den galet goda rätten Surf & Turf (hummermiddag) som du blir serverad. Detta paket uppskattas mycket bland våra finsmakare. När du bokar ditt hotellpaket i Stockholm city kan du vara rätt säker på att du får något utöver det vanliga hos oss. Se alla våra erbjudanden, det finns något för alla. Boka hotellpaketet online så får du alltid bästa pris. Välkommen att bo hos oss!